Langeveld Totaal Administratie is de meest geschikte boekhouder voor zzp’ers

Een goed administratiekantoor in Delft en omstreken; dat is Langeveld Totaal Administratie. Je kunt bij ons terecht wanneer je startend ondernemer bent en een boekhouder zoekt voor je administratief werk. Maar ook als je al langer een eigen bedrijf hebt en op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor in de omstreken van Delft, ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreide service vindt u bij ons administratiekantoor in Delft en omstreken

Voor een uitgebreide boekhouding voor ZZP’ers, regelmatige ondersteuning door een boekhouder of een eenmalige opdracht kun je bij ons goed terecht. We werken snel, flexibel en nauwkeurig. We werken ook buiten kantooruren en komen ook bij je langs voor de administratie. Doordat we onze administratie gedigitaliseerd hebben en vanuit een flexibele werkplaats werken, kunnen we de kosten laag houden en leveren we onze diensten in Delft en in de rest van Nederland.

Omzet & ib aangifte door ons administratiekantoor

Wanneer je hulp nodig hebt bij het doen van aangifte inkomstenbelasting (ib-aangifte) of bij de omzetbelasting-aangifte, kun je als ondernemer bij ons administratiekantoor in Delft en omgeving terecht. Ook voor particulieren is onze boekhouder beschikbaar.

All-in pakket voor de boekhouding voor ZZP’ers

We bieden voor ZZP’ers en freelancers in Delft en omgeving een compleet pakket aan, waarin administratie en aangifte van je belastingen beide inclusief zijn. Waarom zou je dit pakket afsluiten?

  • In een onlinesysteem boeken we je hele administratie in
  • Ons administratiekantoor verzorgt je aangifte omzetbelasting
  • Onze boekhouder verzorgt je aangifte inkomstenbelasting
  • We maken aanvullende boekingen, zoals afschrijvingen en memoriaalboekingen
  • We sturen je per kwartaal een uitgebreid overzicht
  • Geen back-ups maken of programma’s onderhouden, want we slaan alles online op
  • Je kunt je administratie bij ons op het administratiekantoor brengen of digitaal doorsturen

Netwerken en contacten leggen door ons administratiekantoor in omgeving Delft

Naast de administratie en belastingaangiftes, bieden we je ook onze contacten aan om zelf je netwerken te vergroten. Langeveld Totaal Administratie denkt graag met je mee en heeft een netwerk dat gaat van assurantiekantoor tot aan communicatiespecialisten.

Dus ben je in Delft of omgeving op zoek naar een goede boekhouder? Dan kun je bij hét ideale administratiekantoor in Delft en omgeving uitstekend terecht met al je wensen en vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 079-5000209.