Specialist voor boekhouding ZZP’ers: ons administratiekantoor in omgeving Gouda

Ons administratiekantoor in de omgeving van Gouda staat voor kwaliteit, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, flexibiliteit en goede communicatie. Ben je een startende ondernemer en kun jij wel een goede boekhouder gebruiken? Ons administratiekantoor staat voor je klaar om je verder te helpen op het gebied van boekhouden en belastingaangiftes te doen.

Heldere en goede boekhouding ons administratiekantoor in de omstreken van Gouda

Wil je graag wat hulp bij de boekhouding als startende ondernemer? Ons administratiekantoor in omgeving Gouda biedt de helpende hand op het gebied van complete boekhoudingen, eenmalige klussen of ondersteuning op regelmatige basis.
We hebben geen 9-tot-5-mentaliteit en zijn daarom ook buiten kantooruren bereid om naar je toe te komen.

We werken met gedigitaliseerde administratie en hebben een flexibele werkplaats. Zo kunnen we onze kosten laag houden en leveren we onze diensten in Gouda en in de rest van Nederland.

Ondersteuning van ons administratiekantoor voor buitenlandse werknemers

Het uitbesteden van je administratie en belastingaangifte is één van de vele zaken, waarvoor je bij ons administratiekantoor in omgeving Gouda terecht kunt. We zijn bijvoorbeeld daarnaast ook gespecialiseerd in het ondersteunen van buitenlandse werknemers (expats). Deze werknemers zijn vaak nog niet goed op de hoogte van de Nederlandse wetgeving en weten nog niet precies bij welke instanties ze moeten aankloppen. Het kan ook zijn dat ze de Nederlandse taal nog niet voldoende beheersen en daarom ondersteunt ons administratiekantoor expats bij:

  • Het aanvragen van kinderbijslag
  • Het aanvragen van subsidies
  • De aanvraag van kinderopvangtoeslag
  • De communicatie naar instanties zoals de gemeente
  • Financieel advies
  • Aangiftes van belasting en teruggaven
  • Het aanvragen van toeslagen

All-in pakket voor starters en ondernemers in de regio Gouda

Ons administratiekantoor biedt startende ondernemers in de omgeving van Gouda een all-in-pakket aan, waarin zowel de belastingaangifte als boekhouding geregeld wordt. Met dit pakket ben je verzekerd van een goede ib-aangifte (inkomstenbelasting), omzetbelasting en een overzichtelijke boekhouding in een online systeem. We maken daarnaast ook boekingen zoals het boeken van afschrijvingen en de memoriaalboekingen van mutaties die volgen uit aangifte omzetbelasting en de jaarafsluiting. Voor een betrouwbare en goede boekhouding kun je bij ons zeker terecht.

Ook voor een uitgebreid netwerk ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben contacten bij diverse collega-ondernemers zoals een assurantiekantoor, webdesigners en communicatiespecialisten. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 079-5000209. Zo helpt ons administratiekantoor in Gouda en omstreken je graag een eindje op weg!