Langeveld Totaal Administratie: ideale boekhouder voor startende ondernemers

Ben je net gestart met je eigen bedrijf en zoek je een betrouwbaar administratiekantoor? Of ben je al een tijdje bezig met je eigen onderneming en kun je wel wat hulp gebruiken bij het boekhouden? Neem dan eens contact op met ons administratiekantoor, wij helpen je graag verder bij de boekhouding, belastingaangiftes en advies over diverse zaken die bij het ondernemen komen kijken.

Persoonlijke en betrokken boekhouders bij ons administratiekantoor

De boekhouders die voor jou de administratie kunnen doen, bieden persoonlijke hulp, duidelijke communicatie en werken tegen een vast, mooi tarief. De administratie uitbesteden blijft zo betaalbaar en daar staat ons administratiekantoor dan ook voor. We hebben een flexibele instelling en zijn dan ook niet van de 9-tot-5 mentaliteit. We komen graag na kantooruren nog bij je langs om samen de administratie door te nemen of om voor jouw onderneming de boekhouding te doen.

Belastingaangiftes laten doen door administratiekantoor Langeveld Totaal Administratie

Naast de specialisatie in boekhouding is ons administratiekantoor ook erg bedreven in het doen van belastingaangiftes. We kunnen je helpen bij de omzetbelasting (btw), inkomstenbelasting (ib-aangifte), vennootschapsbelasting en helpen je ook graag verder als je een expat bent en je aangifte wilt doen.

Compleet pakket voor ZZP’ers en freelancers: all-in

Administratiekantoor Langeveld Totaal Administratie heeft voor zelfstandig ondernemers een mooi totaal pakket samengesteld waarin de boekhouding en de belastingaangifte samenkomen. Dit houdt in dat we de hele administratie in een online systeem inboeken voor onze klanten, we de aangifte omzetbelasting verzorgen, aanvullende boekingen maken, de aangifte inkomstenbelasting doen voor je en een uitgebreid overzicht per kwartaal sturen. Wat is hiervan het grote voordeel?

  • De keuze is aan jou of je de administratie zelf wilt langsbrengen of de gegevens digitaal wilt opsturen
  • We slaan alles online op, dus je hoeft geen back-ups meer te maken
  • Je krijgt een overzicht in duidelijke en begrijpelijke taal
  • Er is een beknopt overzicht van de huidige stand waarop de omzetcijfers, openstaande klanten en leveranciers staan

Het netwerk van ons administratiekantoor

Als klant van Langeveld Totaal Administratie heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons zakelijke netwerk. We weten als geen ander hoe belangrijk een goed en degelijk netwerk is voor je opdrachten en voor je naamsbekendheid. Daarom bieden we je gratis onze contacten aan, zodat jij met je bedrijf ook vooruit kunt. Bel ons op telefoonnummer 079-5000209 voor meer informatie over de mogelijkheden bij ons administratiekantoor.