Professionele administratie tegen een vriendelijke prijs
Met onze persoonlijke hulp, heldere communicatie en flexibele werktijden staan wij voor je klaar jouw complete administratie te verzorgen tegen zeer lage prijzen.
Zo wordt je administratie uitbesteden betaalbaar, heb je een hele last minder en kan je doen waar je goed in bent

Als klant van Langeveld Totaal Administratie raak  je gewend aan de heldere afspraken, duidelijke communicatie en transparante prijzen. Dat is wel zo eerlijk.
Zo heb je al een als freelancer en zzp-er al een compleet administratie All-In-Basis Pakket vanaf € 69,- per maand! Én met onze boekhoud-app is het aanleveren van je stukken een fluitje van een cent!

Kies vandaag nog voor één van onze complete All-In-Pakket  zodat wij morgen voor jou aan de slag kunnen. Én lees meer over onze geweldig boekhoud-App waar je dan gratis gebruik van maakt.

All-in-pakket voor de kleine en/of startende ZZP’er:

All-in-pakket voor de gevestigde ZZP’er:

All-in-pakket voor de eenmanszaken en VOF’s:

All-in-pakket voor de ondernemers met als rechtsvorm een BV.:

Onderdeel van de administratie
Onderdelen van uw volledige administratie nemen wij je ook graag uit handen.
Lees meer over de professionele afhandeling en scherpe prijzen die wij je bieden voor het verzorgen van de onderstaande zaken:

Eventuele achterstand wordt snel weggewerkt voor 49 euro per uur.

Op locatie
Heb je liever dat we op locatie werken? Voor 57,50 euro per uur heb je een echte professional in dienst. Hierbij zijn ook nog eens de eerste 15 km van de dagelijkse reisafstand inbegrepen.

Service, advies, overige diensten
Door goede contacten en scherpe afspraken profiteer je van betaalbare prijzen voor al je administratiewerkzaamheden. Het beantwoorden van een korte vraag zien wij als service. Hiervoor krijg je geen factuur. Advieswerkzaamheden doen wij voor een tarief van 75 euro per uur. Als bepaalde diensten (bv juridisch advies) uitbesteed worden, ontvang je van tevoren een offerte. Hiermee kom je nooit voor verrassingen te staan.

Vragen?
Heb je vragen over de mogelijkheden, of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem direct contact met ons op. Je hebt binnen 24 uur een passende prijsopgave!