Advies en begeleiding
Naast het verzorgen van de complete administratie zijn wij ook gespecialiseerd in het stimuleren van effectief persoonlijk functioneren van de startende ondernemer. Hierbij staan de kwaliteiten en de nog te ontwikkelen vaardigheden van de startende ondernemer centraal.

Succesvol starten
Wij ervaren dat het succes en de slagingskans van een onderneming voor 90% bepaald wordt door het gedrag van jou als ondernemer. Met ons programma Succesvol starten in 10 stappen helpen wij jou je gedrag te analyseren en om te zetten in effectief en functioneel handelen. Ook jij wilt toch succesvol starten
Lees hier over hoe je dit gaat aanpakken en meld je aan!.

Cursussen
Staat jouw onderneming al en kun je door het ontwikkelen van een aantal (persoonlijke) vaardigheden je onderneming naar een hoger niveau brengen. Meld je dan nu aan voor onze super praktische en effectieve cursussen.

Extra diensten
Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij jou ook ondersteuning bieden op allerlei ander vlakken die bij het ondernemerschap aan bod komen. Lees meer over de advies en begeleiding die wij jou kunnen bieden met onze extra diensten.