Over Langeveld Administratie & advies

Sinds de recessie neemt het aantal nieuwe ondernemingen sterk toe. Een goed administratiekantoor vinden voor je boekhouding is geen makkelijke klus. Beginnende ondernemers met veel vragen en krap budget krijgen vaak te maken met: onduidelijke afspraken, weinig communicatie en hoge prijzen.

Dat moet anders kunnen

Langeveld administratie & advies is opgericht om startende ondernemers te helpen door persoonlijke hulp, heldere communicatie, flexibele werktijden en complete administratie aan te bieden tegen zeer lage prijzen. Zo wordt je administratie uitbesteden betaalbaar en zit je niet met vragen. Hierdoor heb je een hele last minder en kan je doen waar je goed in bent.

Profiteer van ons netwerk

We weten dat zinvolle connecties in het begin lastig te vinden zijn. Daarom beschik je als klant van Langeveld over een uitgebreid netwerk met veel collega-ondernemers.

Ook hebben we 1 keer per jaar een ondernemersborrel waarin alle klanten van Langeveld samen komen onder het genot van een hapje en een drankje.

Zo beschik je altijd over gratis contactgegevens van andere bedrijven zoals, accountants, belastingadviseurs, communicatiespecialisten of webdesigners waar je mogelijk mee samen kan werken, of die jouw kunnen helpen. Uiteraard is Langeveld Totaal Administratie ook voor bestaande bedrijven, freelancers en ondernemers die gewoon op zoek zijn naar een flexibel en transparant administratiekantoor of willen besparen op hun kosten.

Ons werkgebied

Als administratiekantoor in Zoetermeer zijn wij ook werkzaam in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Delft, Berkel en Rodenrijs, Waddinxveen, Gouda, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Wassenaar en Voorschoten.

Nieuws belastingdienst

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de belastingdienst? Klik op de zwarte knop en ga direct naar de nieuwspagina.