Dienstverlening op maat bij Langeveld Totaal Administratie

Ons administratie-en assurantiekantoor is gespecialiseerd in de administratie en belastingaangifte van startende ondernemers, freelancers en ZZP’ers. Daarnaast bieden we een zeer uiteenlopende dienstverlening aan op financieel gebied. Zo geven we als een assurantiekantoor advies over financiële kwesties die je wellicht niet zelf op kunt of wilt lossen.

Totaalpakket van boekhouding en belastingaangifte

Bij ons bedrijf kun je goed terecht als je op zoek bent naar een totaalpakket van boekhouden en belastingaangifte laten verzorgen. We nemen je fiscale en administratieve kwesties uit handen, zoals een assurantiekantoor dat doet. Daarnaast bieden we het all-in pakket aan freelancers aan, zodat zij op een simpele en laagdrempelige manier kunnen starten met hun onderneming. Hierbij boeken we de hele administratie online in een systeem in en verzorgen we zowel de boekhouding als de aangiftes bij de Belastingdienst.

We helpen je graag bij de aangifte van:

  • Omzetbelasting
  • Ib-aangifte
  • De aangifte van vennootschapsbelasting

We kunnen je helpen bij het opzetten van administratie, de salarisadministratie voor je opzetten, jaarrekeningen voor je bedrijf maken en een balans opmaken.

Adviseren als assurantiekantoor op financieel gebied

Daarnaast zijn we specialist op het gebied van advies geven over financiële zaken als assurantiekantoor. Zo biedt Langeveld Totaal Administratie ZZP’ers uitgebreide en individuele ondersteuning aan. Wanneer je advies nodig hebt of een bemiddeling tussen je opdrachtgever en jou, dan helpen wij je graag verder. Het incassotraject is een goed voorbeeld van onze rol als assurantiekantoor.

Juridisch advies bij onze partners

Ons administratie- en assurantiekantoor biedt daarnaast nog meer financiële ondersteuning en partners naar wie we je kunnen doorverwijzen. Wanneer je bijvoorbeeld juridisch advies nodig hebt voor je onderneming, kun je bij ons terecht voor contacten met juridische professionals.

Schuldhulpverlening via Langeveld Totaal Administratie

Daarnaast is Langeveld Totaal Administratie sinds 2014 actief in de schuldhulpverlening. We hebben hierin een partner gevonden met wie we graag samenwerken. Dit is het bedrijf Budgetteer, dat voor iedere klant een oplossing verzorgt op maat. Hierbij kijkt het bedrijf naar de totale schulden, bieden ze juridische bijstand en onderhandelen ze met incassobureaus en gerechtsdeurwaarders namens de klant.

Wijzigingen VAR: uitleg door het assurantiekantoor

Advies over financiële en belastingtechnische zaken, kun je inwinnen bij een assurantiekantoor. Je kunt ons hier ook over bellen via 079-5000209. Dienstverlening heeft hier regelmatig mee te maken. Zo ook in de situatie van de VAR. Deze Verklaring Arbeidsrelatie is per 1 mei 2016 gewijzigd. Vanaf dat moment kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers hun arbeidsrelatie vastleggen in een overeenkomst die door de Belastingdienst is beoordeeld. Ons administratie-en assurantiekantoor is gespecialiseerd in diverse gebieden, waardoor we een grote doelgroep van dienst kunnen zijn.