Langeveld Totaal Administratie heeft dé specialist als boekhouder

De professionele boekhouders van administratiekantoor Langeveld Totaal Administratie staan erom bekend dat ze een persoonlijke benadering gebruiken, dat ze duidelijke taal spreken en eerlijk advies geven. Wanneer je een boekhouder inhuurt van ons kantoor, kun je er ook vanuit gaan dat deze betrouwbaar is en dat de boekhouder flexibel is.

Waarom kiezen voor een boekhouder van ons administratiebedrijf?

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionele en gedreven mensen die graag de administratie komen doen. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in de belastingaangiftes voor zowel particulieren als voor ondernemers. Wat maakt onze boekhouders zo goed?

  • Ze hebben geen 9-tot-5 mentaliteit en komen graag na kantoortijd nog langs
  • Ze hebben een groot netwerk waarvan je als ondernemer ook gebruik kunt maken
  • Ze hebben een goede prijs voor de diensten die ze leveren
  • Ze leveren goed werk af en staan voor kwalitatief hoge service

Betrouwbare service door onze boekhouder

Of je nu de complete boekhouding wilt laten doen, af en toe een opdracht hebt voor je boekhouder of met enige regelmaat ondersteuning nodig hebt, onze boekhouder staat voor je klaar. De administratie is compleet gedigitaliseerd, we werken vanuit een flexibele werkplek en houden hierdoor de kosten laag. We leveren onze diensten door heel Nederland.

Incasso-service voor ZZP’ers

We bieden ZZP’ers en startende ondernemers uitgebreide ondersteuning aan, op individueel vlak. Zo neemt onze boekhouder het incassotraject van je over als je er zelf niet meer uitkomt. Dan bemiddelen we tussen jou en de opdrachtgever en incasseren we de facturen voor onze klanten. Wanneer wij het incassotraject in start zetten, zorgt dit voor een mooi resultaat.

Boekhouder voor belastingaangiftes

Bij de belastingaangiftes kan ons administratiekantoor je goed verder helpen. Zo is het mogelijk dat we je aangifte omzetbelasting (btw), inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en het opstellen van jaarrekeningen en een balans. Ook kun je bij een boekhouder van ons kantoor terecht voor het maken van de salarisadministratie.

Mobiele app voor boekhouding

Je kunt gratis gebruik maken van de nieuwe app waarmee je toegang hebt tot alle administraties die in Exact er hangen. Daarnaast krijg je een duidelijk overzicht van wat er gebeurt, zoals de overzichten van alle openstaande posten zowel van debiteuren als crediteuren. Ook krijg je hierin een financieel overzicht, in vergelijking met vorige maand. Daarnaast heb je direct toegang tot alle adresgegevens van je klanten en is er een financiële cockpit met een winst- en verliesoverzicht. Op zoek naar een goede boekhouder, neem dan contact op via 079-5000209.