Langeveld Totaal Administratie voor administratie van ZZP’ers

Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in de boekhouding van ZZP’ers en startende ondernemers. Langeveld Totaal Administratie is opgericht om ondernemers die net zijn begonnen op weg te helpen door middel van persoonlijke hulp, duidelijke communicatie en lage prijzen voor de administratie voor ZZP’ers.
Wanneer je net bent begonnen is het uitbesteden van de boekhouding vaak een uitgave die je niet meteen kunt missen. Daarom hebben wij de boekhouding voor ZZP’ers ingericht die tegen lage prijzen en voor een goede kwaliteit te verkrijgen is. Hierdoor kunnen ondernemers zich richten op hun bedrijf en houdt ons kantoor zich bezig met de boekhouding.

Complete administratie voor starters en ZZP’ers

De professionele boekhouding van ons kantoor is één van de speerpunten van ons bedrijf. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke redenen om voor onze boekhouding te kiezen:

    • Je bent bij ons geen nummertje: we spreken je bij je voornaam aan
    • We bieden goede service
    • Ons netwerk delen we graag met onze klanten

Of je nu af en toe ondersteuning nodig hebt als ZZP’er of een eenmalige klus hebt voor onze boekhouder, je kunt bij ons terecht. Ook de complete boekhouding nemen we op ons. Hierbij kunnen we je ook ondersteunen bij het opzetten van de administratie en de periodieke controle. De administratie is kwalitatief goed en is ook flexibel. We komen bijvoorbeeld na kantoortijden bij je langs om de zakelijke kwesties af te handelen. Onze boekhouding is compleet digitaal, we werken vanuit een flexibele werkplek en daardoor zijn onze diensten vrij goedkoop naar verhouding.

Netwerken en contacten onder ZZP’ers

Zinvolle en goede connecties zijn altijd goed om te hebben als zelfstandig ondernemer. Langeveld Totaal Administratie heeft een groot netwerk en dat delen we graag met onze eigen klanten. We graag willen deze gegevens delen met onze klanten. Zo hebben we connecties met accountants, een asssurantiekantoor webdesigners, belastingadviseurs. Ons kantoor is niet alleen voor startende ondernemers bedoeld, maar ook voor bestaande bedrijven, freelancers en ondernemers.

De budgetcoach voor de boekhouding van ZZP’ers

Wanneer je sommige diensten uitbesteedt aan andere partijen, kun je als ondernemer soms even rust vinden voor je grote projecten. Ons kantoor helpt je bij het uitbesteden van bepaalde diensten. Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail of bel 079-5000209. De boekhouding van ZZP’ers ligt bij ons in de juiste handen.