Persoonlijke benadering bij ons administratiekantoor bij Den Haag

Wil je graag je boekhouding uitbesteden aan ons administratiekantoor in Den Haag en omstreken? De administratie kost namelijk veel tijd en is niet altijd even makkelijk om zelf voor te gaan zitten. Daarom kun je goed terecht bij een boekhouder van hét administratiekantoor: Langeveld Totaal Administratie.

We hebben een zzp-administratiekantoor dat je gemakkelijk kunt inschakelen om je aangifte inkomstenbelasting (ib-aangifte) of omzetbelasting te laten doen. De boekhouding voor ZZP’ers is voor ons administratiekantoor in Den Haag en omgeving één van de specialismen.

Kies voor ons administratie- en assurantiekantoor in de omgeving Den Haag

Ons administratiekantoor in omgeving Den Haag heeft diverse voordelen en pluspunten:

  • We bieden goede en betrouwbare service bij ons administratiekantoor
  • We zijn erg flexibel: we zijn niet gebonden aan werktijden tussen 9 en 5
  • We hebben geen lange wachttijden, je kunt vrijwel direct bij ons terecht
  • We helpen bij de aangifte van vennootschapsbelasting (vpb)
  • We bieden jou ook ons netwerk in Den Haag en omstreken aan

Professionele boekhouding in Den Haag en omgeving bij ons administratiekantoor

Bij ons administratiekantoor kun je uitstekend terecht wanneer je snel en goed je belastingaangifte wilt regelen. Een boekhouder van ons kantoor zorgt voor professionele administratie, maar wel op een persoonlijke manier. We kunnen daarnaast ook ondersteuning verlenen bij het opzetten van administratie en periodieke controle.

Ook staan we klaar als het gaat om het opstellen van jaarrekeningen en balansen. De salarisadministratie is ook een onderdeel dat je goed aan ons administratiekantoor kunt uitbesteden.

Netwerk vol professionals in Den Haag en omgeving

Langeveld Totaal Administratie beschikt over een uitgebreid professioneel netwerk. Dus als je met ons samenwerkt, kom je meteen in contact met collega-ondernemers en mogelijk interessante partners. Zo zijn we gelinkt aan een assurantiekantoor, hebben we belastingadviseurs in ons netwerk, maar ook communicatiespecialisten of webdesigners met wie je mogelijk samen kunt werken. Als startend ondernemer kun je zo snel je netwerk vergroten.

Wij zijn de specialist op het gebied van administratie, belastingaangiftes invullen en verwerken en netwerken. Een persoonlijke maar professionele aanpak kenmerkt ons administratiekantoor. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaar zijn belangrijke waarden voor ons en die delen we graag met jou wanneer je met ons samen wilt werken. De boekhouding van startende ondernemers doen wij met veel plezier en we bieden onze diensten aan tegen een mooie prijs, staan voor heldere communicatie en werken op de tijden die jou uitkomen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 079-5000209. Kortom; aan ons administratiekantoor in omgeving Den Haag heb je een betrouwbare partner in de boekhouding van ZZP’ers.