Boekhouder in de omgeving van Gouda

Heb je een boekhouder in Gouda nodig? Dan heb je Langeveld Totaal Administratie gevonden. Het aantal ondernemingen neemt sinds de recessie enorm toe. Een goede boekhouder vinden voor je boekhouding is geen makkelijke klus. Dit geldt zeker voor beginnende ondernemers die veel vragen hebben. Ook hebben deze vaak een krap budget. Veel startende ondernemers kiezen er dan ook voor om de boekhouding zelf te doen. Langeveld Totaal Administratie is opgericht om juist startende ondernemers te helpen. Dus als je een boekhouder in Gouda nodig hebt, kun je vrijblijvend bellen naar 079-5000209.

Dat moet anders kunnen als boekhouder

Zoals eerder vermeld is ons bedrijf opgericht om startende ondernemers te helpen. Dit doen wij door persoonlijke hulp, heldere communicatie, flexibele werktijden en een complete administratie aan te bieden. Dit doen wij uiteraard tegen scherpe tarieven. Hierdoor word je administratie uitbesteden aan een boekhouder betaalbaar en kun je met al je vragen terecht bij één adres. Zo kun je in Gouda je richten op je core business, terwijl wij de boekhouding voor je uitvoeren.

Profiteer van ons netwerk in Gouda

Als startende ondernemer in Gouda kan het moeilijk zijn in het begin om zinvolle connecties te vinden. Wanneer je klant wordt van Langeveld Totaal Administratie beschik je over een uitgebreid netwerk met veel collega ondernemers. Wij organiseren als jouw boekhouder ook eenmaal per jaar een ondernemersborrel waarin al onze klanten samenkomen. Hierdoor kun je in Gouda beschikken over gratis contactgegevens van andere bedrijven zoals belastingadviseurs, accountants, communicatiespecialisten en webdesigners. Maar onze boekhouder kan natuurlijk ook werken voor bedrijven die al jaren bestaan, net als voor freelancers.

Contact met je boekhouder in omgeving Gouda

Ben je enthousiast geworden over onze dienstverlening en wil je meer weten over wat we voor je bedrijf kunnen betekenen? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen en bellen naar 079-5000209. Je kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen naar info@langeveldtotaal.nl. Wij zijn jouw boekhouder in omgeving Gouda!