Administratiekantoor / assurantiekantoor voor zzp’ers

Ons administratiekantoor en assurantiekantoor staat in Berkel en Rodenrijs en omgeving bekend als betrouwbaar en persoonlijk. Wil je een professionele boekhouder voor bijvoorbeeld je ib aangifte? Bij Langeveld Totaal Administratie kun je voor een goede prijs je boekhouding als zzp’er laten doen.

Administratiekantoor Langeveld Totaal in Berkel en Rodenrijs en omstreken

We zorgen ervoor dat je administratie snel en zorgvuldig op orde is. Onze boekhouder geeft eerlijk advies, biedt goede service en is flexibel. Dat houdt in dat we geen 9-tot-5-mentaliteit hebben en ook bij je langs kunnen komen op de tijden die jou het beste uitkomen.

In omgeving Berkel en Rodenrijs de ideale partner op het gebied van boekhouding

Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in startende ondernemers. We bieden complete administratie aan tegen een mooie prijs. Zo kun je gemakkelijk je administratie uitbesteden en je volledig focussen op je nieuwe bedrijf. We doen ook de inkomstenbelastingaangifte (ib-aangifte) en de omzetbelastingaangifte voor je en hebben een all-in-pakket voor freelancers en zzp’ers. Dit pakket bevat zowel de mogelijkheid om de administratie als de belastingaangifte te laten doen door ons.

Waarom kiezen voor ons administratiekantoor in omgeving Berkel en Rodenrijs?

Langeveld Totaal Administratie staat voor heldere communicatie en duidelijke voorwaarden. Wat maakt ons administratiekantoor in Berkel en Rodenrijs en omstreken aantrekkelijk voor jou als startende ondernemer?

  • We hebben een uitgebreid netwerk waarin veel collega-ondernemers zitten.
  • Veel gratis contacten met onder meer een assurantiekantoor, communicatiespecialisten en accountants
  • Ons administratiekantoor biedt duidelijk en eerlijk advies
  • Je kunt terecht bij ons voor aangifte vennootschapsbelasting
  • We verzorgen de salarisadministratie
  • We geven ondersteuning bij het opzetten van je administratie en periodieke controle

Incassotraject van ons administratiekantoor

Heb je een bedrijf in de omgeving van Berkel en Rodenrijs en ben je op zoek naar een kantoor dat ook een incassotraject in gang kan zetten? Langeveld Totaal Administratie kan ervoor zorgen dat je klant je facturen betaalt, zonder dat je meteen je klanten kwijt bent. We incasseren op een klantbehoudende manier. Je ziet uiteraard niet graag dat je facturen nog niet betaald zijn en daarbij kun je ons administratiekantoor dan gemakkelijk inschakelen.

Betrouwbare boekhouder in omgeving Berkel en Rodenrijs

Je kunt je complete administratie laten doen door onze boekhouder, we stellen jaarrekeningen voor je op en maken een balans op voor je. Bij ons kun je terecht voor al je vragen op het gebied van boekhouden en voor objectief en helder advies. Dus als je een goed administratiekantoor in omgeving Berkel en Rodenrijs, telefoon 079-5000209, zoekt? Dan ben je bij ons aan het goede adres.