Administratiekantoor en assurantiekantoor in één!

Wanneer je als startende zzp’er op zoek bent naar een professionele en betrouwbare boekhouder, ben je bij ons administratiekantoor / assurantiekantoor in de omgeving van Boskoop aan het goede adres. Je kunt bij ons bedrijf terecht voor je boekhouding als ZZP’er, maar wij kunnen je ook helpen met je ib aangifte.

Incasso-traject bij administratiekantoor Langeveld Totaal

Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij een incasso-traject. Mocht je een opdrachtgever hebben die zijn factuur niet heeft betaald, dan kun je ons administratiekantoor in omgeving Boskoop inschakelen.

Onze dienstverlening in omgeving Boskoop is namelijk uitgebreid met de mogelijkheid om ons je facturen te laten incasseren bij jouw klant. Zo behoud je zelf het goede contact met de opdrachtgever én ontvang je alsnog je geld.

Waarom kiezen voor ons administratiekantoor in de omgeving van Boskoop?

Als je een persoonlijke benadering prettig vindt en een bedrijf zoekt dat flexibel inzetbaar is, dan bieden wij jou de oplossing. We werken op een gestructureerde manier, waardoor je administratie snel op orde is en blijft. We komen ook buiten kantoortijden bij je langs en rekenen weinig reiskosten of je nu in de omgeving van Boskoop woont en werkt of ergens anders.

Onze administratie is compleet digitaal en we werken vanuit een flexibel werkplaats. Zo houden we onze kosten laag en kunnen we onze diensten in Boskoop en door heel Nederland aanbieden. Ons administratiekantoor kan je onder meer helpen bij:

  • De aangifte van vennootschapsbelasting (vpb)
  • De aangifte van de omzetbelasting (btw)
  • De aangifte van inkomstenbelasting (ib-aangifte), voor ondernemers en particulieren
  • De complete administratie
  • Het opstellen van jaarrekeningen en een balans opmaken
  • De salarisadministratie

Ruime kennis en ervaring

We hebben kennis en ervaring op deze gebieden en helpen je dan ook graag verder bij bijvoorbeeld salarisadministratie. Wanneer je met personeel te maken krijgt als ondernemer, is salarisadministratie verplicht. Ben je op zoek naar een boekhouder die je hiermee kan helpen? Dan kun je bij ons administratiekantoor in omgeving Boskoop aankloppen.

We helpen je namelijk bij iedere stap van de administratie. Zo zorgen we ervoor dat je een voorbeeld van een arbeidsovereenkomst krijgt, dat je een formulier voor een loonheffingsverklaring in je bezit krijgt, vragen we een loonheffingsnummer voor je aan bij de belastingdienst en richting we de volledige salarisadministratie voor je in. Daarnaast krijg je iedere maand je salarisspecificaties en loonaangifte per e-mail binnen. Je hoeft alleen zelf het salaris en de loonheffing te betalen.

Wij staan voor u klaar

In Boskoop en omgeving staan wij als administratiekantoor voor je klaar met advies, professionele boekhouders en een mooi netwerk. We weten hoe belangrijk het is om als startende ondernemer een goed netwerk op te bouwen. Daarom bieden we jou gratis ons netwerk in Boskoop en omstreken. Hierin zitten onder meer een assurantiekantoor, webdesigners en communicatiespecialisten. Zo helpen we als administratiekantoor in omgeving Boskoop jou verder en hebben wij een uitgebreid netwerk.