Hét administratiekantoor en assurantiekantoor!

Ben je op zoek naar een administratiekantoor of assurantiekantoor in de omgeving van Rijswijk dat de boekhouding en belastingaangiftes voor je kan doen? Langeveld Totaal Administratie is gespecialiseerd in de boekhouding van ZZP’ers en startende ondernemers. We bieden je heldere communicatie en hebben een persoonlijke werkwijze. Zo voel je je geen nummer, maar merk je dat we het belangrijk vinden dat we jou persoonlijk verder helpen.

Uitbesteden van de boekhouding in Rijswijk en omgeving

Voor startende ondernemers is het vinden van een geschikte boekhouder soms een hele klus. Als zzp’er zit je wellicht met veel vragen en heb je niet meteen heel veel te besteden. Daarom vind je bij ons administratiekantoor in Rijswijk en omgeving flexibele werknemers die je helpen op de tijden dat het jou ook uit komt. We hebben geen 9-tot-5 mentaliteit en komen ook gerust langs bij jou. Zo kun je je complete administratie uit besteden tegen een mooie prijs.

Administratiekantoor in omgeving Rijswijk voor optimale inzet

Ons administratiekantoor is geschikt voor een complete boekhoudingsklus, een eenmalige opdracht of ondersteuning die je zo af en toe wilt inschakelen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor:

  • Salarisadministratie
  • Incassotraject
  • Inkomstenbelasting (ib-aangifte) en omzetbelasting aangifte doen
  • All-in-pakket voor freelancers en ZZP’ers
  • Hulp bij het middelen van belasting
  • Samenwerking met andere partners

Ondersteuning van administratie en belastingaangifte doen

Wanneer je in de buurt van Rijswijk een administratiekantoor zoekt dat je kan ondersteunen bij salarisadministratie, kunnen wij je goed verder helpen. Wanneer je personeel in dienst hebt en de loonaangifte moet doen, kun je ons inschakelen.

Hulp nodig bij salarisadministratie in omgeving Rijswijk?

Onze boekhouder helpt je door een voorbeeld van een arbeidsovereenkomst te overleggen, je krijgt een loonheffingsverklaringsformulier en we vragen een loonheffingsnummer voor je aan bij de belastingdienst. Ook richt ons administratiekantoor de volledige administratie in en krijg je iedere maand per e-mail de volledige salarisspecificaties en loonaangifte. Je hoeft alleen zelf nog het salaris over te maken en de loonheffing te betalen. We rekenen een vast bedrag per medewerker, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

In omgeving Rijswijk het beste administratiekantoor: Langeveld Totaal Administratie

Naast in het doen van de salarisadministratie en belastingaangiftes, is ons administratiekantoor ook gespecialiseerd in netwerken. We hebben een mooi netwerk in Rijswijk en omgeving met ondernemers die graag met elkaar in contact komen. Zo is er een assurantiekantoor, zijn er communicatiespecialisten of webdesigners met wie je wellicht kunt netwerken. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 079-5000209. Zo is ons administratiekantoor in omgeving Rijswijk dé partner voor jouw bedrijf.