Jouw specialist in de boekhouding en belastingaangiftes

Een goed administratiekantoor dat betrouwbaar is en dat een goed betaalbaar tarief hanteert: dat is ons administratiekantoor in Voorschoten en omstreken. Langeveld Totaal Administratie in Voorschoten en omgeving staat voor betrouwbaarheid, heldere communicatie en een persoonlijke aanpak. Naast het administratieve gedeelte kun u ons ook inschakelen voor financieel advies zoals bij een assurantiekantoor. Wij helpen startende ondernemers graag verder en hebben daarom ook diverse diensten waarvan je gebruik kunt maken.

De administratie laten doen door ons administratiekantoor in omgeving Voorschoten

Een boekhouder van ons administratiekantoor inhuren voor de administratie? Dan heb je al snel en zorgvuldig je boekhouding als ZZP’er op orde. We hebben werknemers die ruime kennis, ervaring en een veelzijdig netwerk hebben en daardoor snel zijn ingewerkt in nieuwe software. Zo kunnen we je zeer gemakkelijk helpen met de administratie. In de omgeving van Voorschoten of ergens anders in het land; we komen naar jou toe op het moment dat het voor jou uitkomt.

We rekenen weinig reiskosten en we zijn flexibel, doordat we geen 9-tot-5-mentaliteit hebben op ons administratiekantoor in omgeving Voorschoten. We zijn in te huren voor de complete boekhouding, voor eenmalige opdrachten en voor ondersteuning die je zo nu en dan nodig hebt bij het boekhouden. Geen papierwerk meer, want de administratie van ons kantoor in omgeving Voorschoten is digitaal. We kunnen naast de administratie voor je eigen onderneming ook de salarisadministratie voor je doen en bieden ondersteuning bij het opzetten van de boekhouding voor ZZP’ers.

De mobiele app van ons administratiekantoor in omgeving Voorschoten

Op de mobiele app van ons kantoor heb je gemakkelijk en snel toegang tot al je administraties in Exact. De voordelen van deze app zijn:

  • Facturen en kassabonnen fotograferen en ze direct toevoegen aan de boekhouding.
  • De scan & herken-service boekt de facturen automatisch in
  • Een grafisch overzicht van alle te ontvangen en betalen facturen
  • Je hebt directe toegang tot de adresgegevens van je klanten
  • De openstaande posten zowel van debiteuren als van crediteuren kun je inzien
  • Er is een financiële cockpit met winst-en verliesoverzicht, vergeleken met voorgaande periodes
  • Direct contact opnemen met je eigen accountant of Exact

In omgeving Voorschoten je ib aangifte laten verzorgen door ons bedrijf

We zijn niet alleen in te huren voor het administratiegedeelte, maar ook voor financieel advies zoals bij een assurantiekantoor en voor de belastingaangiftes. Zo kunnen wij de ib-aangifte (inkomstenbelastingaangifte) en omzetbelastingaangiftes goed voor je verzorgen. Wil je meer weten over onze diensten? Bel dan naar: 079-5000209. Dan heb je je handen vrij om aan je eigen onderneming te werken en heb je aan ons administratiekantoor in omgeving Voorschoten een betrouwbare partner voor je financiële zaken.