Voor een goede boekhouder: Langeveld Totaal Administratie

Persoonlijke hulp, heldere communicatie, flexibele werktijden en goede afspraken; daar staat ons administratie- en assurantiekantoor in de omgeving van Waddinxveen voor. We doen de boekhouding voor ZZP’ers die net zijn gestart maar ook voor freelancers die al langer een eigen bedrijf hebben. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld uw ib aangifte. Ons administratie- en assurantiekantoor biedt je een complete administratie en is ook gespecialiseerd in belastingaangiftes doen.

Ruime kennis op het gebied van boekhouding en belastingaangifte

Ben je op zoek naar een geschikte boekhouder in de omgeving van Waddinxveen? We staan voor je klaar op het gebied van de administratie en van belastingaangiftes te doen. Daarnaast zijn wij een flexibel administratiekantoor dat je bij diverse kwesties bij kan staan. Zo helpen we je verder op diverse gebieden:

  • Secretariële dienstverlening / budgetcoach/ management ondersteuning
  • Salarisadministratie
  • Een incasso-traject opstarten
  • We werken samen met juridische professionals
  • Als je onderneming juridisch advies nodig heeft, kun je bij ons terecht
  • Het opstellen van jaarrekeningen en een balans

Optimale administratie in omgeving Waddinxveen

Onze dienstverlening is gericht op de vraag van onze klanten. Wil jij een fijn administratiekantoor in Waddinxveen en omstreken? Onze boekhouder komt graag bij je langs buiten kantoortijden en we rekenen weinig reiskosten, ongeacht waar je woont of werkt. We hebben een gedigitaliseerde administratie, zodat we kunnen werken vanuit een flexibele werkplek. Zo houden we de kosten laag en leveren we onze diensten in Waddinxveen en in de rest van Nederland.

Belastingaangifte door ons administratiekantoor

Naast de administratie voor je bedrijf, doen we ook de belastingaangiftes voor jouw onderneming. Zo helpen we bij de aangifte omzetbelasting (btw), aangifte inkomstenbelasting (ib-aangifte) en vennootschapsbelasting. Wanneer je advies wilt over de juiste manier van je administratie bijhouden, dan kun je met ons contact opnemen.

All-in pakket voor freelancers bij het administratiekantoor in omgeving Waddinxveen

Voor zzp’ers en freelancers bieden we een all-in pakket aan waarin zowel de administratie als de belastingaangifte inbegrepen zijn. Hierbij zorgen wij voor het boeken van de gehele administratie in een online systeem. Ons administratiekantoor verzorgt de aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting, maken aanvullende boekingen en we sturen een overzicht per kwartaal. Alles is online opgeslagen, dus een back-up is niet meer nodig. Dus in omgeving Waddinxveen op zoek naar een goed administratiekantoor? Dan is Langeveld Totaal Administratie je ideale partner.

Netwerken en contacten door Langeveld Totaal Administratie

Zinvolle connecties zijn van groot belang wanneer je een eigen onderneming start. In Waddinxveen en omgeving heeft ons kantoor, telefoon 079-5000209, veel contacten en een uitgebreid netwerk. Zo zijn er contacten met een assurantiekantoor, zijn er communicatiespecialisten en webdesigners die ons administratiekantoor in omgeving Waddinxveen graag met jou deelt.