Langeveld Totaal Administratie voor starters in omgeving Wassenaar

Op zoek naar een administratiekantoor in omgeving Wassenaar? Of zoekt u juist een assurantiekantoor? Langeveld Totaal Administratie is dan de ideale partner op het gebied van boekhouden en belastingaangiftes. Wanneer je als startende ondernemer bezig bent met je netwerk op de bouwen, uit te breiden en met opdrachten aan de slag gaat, is de administratie niet het eerste waar je je mee bezig wilt houden. Daarom is ons administratiekantoor in omgeving Wassenaar er voor je. Wij richten ons met administratiekantoor op startende zzp’ers en nemen graag je werk uit handen.

Ons administratiekantoor / assurantiekantoor staat voor een prettige manier van werken: we houden van een persoonlijke benadering, waarbij duidelijke en goede communicatie voorop staan. Zo kun je je administratie uitbesteden voor een betaalbare prijs en heb je zelf meer tijd om aan opdrachten te werken.

Administratie en belastingaangifte laten doen in omgeving Wassenaar

We werken buiten kantoortijden en rekenen weinig reiskosten, waar je ook woont. Ons administratiekantoor levert diensten in Wassenaar en omstreken en in de rest van Nederland. Doordat we flexibele werkplekken hebben en onze administratie digitaliseren, hebben we weinig kosten en kunnen jou daardoor goed van dienst zijn op een manier die bij jouw bedrijf past.

Complete administratie bij ons administratiekantoor in omgeving Wassenaar

We kunnen startende ondernemers ondersteunen bij het opzetten van de administratie en de periodieke controle. Daarnaast helpen we freelancers en ZZP’ers ook regelmatig bij de salarisadministratie. Ons administratiekantoor staat voor dé optimale boekhouding voor ZZP’ers en we werken met een betrouwbare boekhouder. Wanneer je de salarisadministratie door ons administratiekantoor laat doen, regelen wij deze zaken voor je:

  • Je krijgt een voorbeeld van ons voor een arbeidsovereenkomst
  • We leveren je het formulier voor loonheffingsverklaring
  • We vragen je loonheffingsnummer aan bij de belastingdienst
  • De volledige salarisadministratie wordt door ons kantoor ingericht
  • Iedere maand krijg je salarisspecificaties en loonaangifte per e-mail
  • Je hoeft alleen zelf maar je salaris en de loonheffing te betalen

In omgeving van Wassenaar de specialist voor belastingaangiftes

In omgeving Wassenaar is ons bedrijf specialist op het gebied van belastingaangifte doen. Zo helpen we onze klanten graag verder met het doen van de aangifte inkomstenbelasting (ib-aangifte), de omzetbelastingaangifte, de aangifte doen van vennootschapsbelasting en we helpen expats graag op weg wanneer ze hun belastingaangiftes moeten doen in Nederland. Voor financieel advies kun je bij ons administratie-en assurantiekantoor ook goed terecht. Ons administratiekantoor is in omgeving Wassenaar neemt de tijd voor je en adviseert je graag telefonisch via 079-5000209 of tijdens een persoonlijke afspraak.